Beleggingen

Beleggingen

Met de regelmaat van de klok horen we in de media dat de Belgen een recordbedrag op hun spaarrekeningen hebben geparkeerd. De rente is praktisch nihil en toch sparen we verder op het traditioneel spaarboekje. Bovendien is de inflatie hoger dan de rente, waardoor het geparkeerde geld steeds minder waard wordt. Welke alternatieven zijn er?

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn we perfect geplaatst om u objectief advies te geven in sparen en beleggingen. We werken samen met verzekeraars gespecialiseerd in tak 21, tak 23 & tak 26.

In plaats van uw spaarcenten bij de bank aan te houden, kan u beslissen het onder te brengen in een spaar- of beleggingsverzekering. Door de samenwerking met enkele gekende verzekeraars kunnen we u bij B&A nog beter van dienst zijn met een divers aanbod van fondsen en dit aan zeer beperkte kosten. Wij leveren maatwerk, advies & bieden een meerwaarde door uw vermogen in alle onafhankelijkheid op te volgen.

Mede door digitalisering en automatisering kunnen we de kosten laag houden, wat ervoor zorgt dat onze klanten op het einde van de rit een hoger rendement hebben op hun investering.

We werken hierbij in 5 stappen:

  1. We inventariseren uw huidige situatie
  2. We bespreken uw doelstellingen en verwachtingen aan de hand van een risicoprofiel
  3. We reiken u oplossingen aan en benutten hierbij de fiscaliteit ten volle
  4. Samen onderschrijven we de spaar- en beleggingsoplossing
  5. We doen actieve opvolging, waarbij ook u rechtstreeks op de informatica kan inloggen om uw persoonlijke situatie van dag tot dag kan opvolgen

Wenst u uw (klein)kinderen een duwtje in de rug te geven?
Of u wenst net een appeltje voor de dorst met een vast maandelijkse opname? Ook hier kunnen we eenvoudige en flexibele oplossingen aanreiken.

Op regelmatige basis organiseren we een ‘Investment Café’ in de orangerie van ons kantoor.
We nodigen een specifieke fondsbeheerder uit die hun inzichten geeft op de economische vooruitzichten en hun beleggingsstrategie. Het is bovendien dé kans om uw vragen te stellen aan de fondsbeheerder. We trachten dit ook steeds aan wat ‘fun’ te koppelen, zodat het voor iedereen een boeiende avond wordt!

Dit alles kadert om ons cliënteel duidelijkheid en een totaaloverzicht aan te bieden. Heeft u via de bank of elders een spaaroplossing lopen? Bespreek dit samen met ons, zodat we ook dit mee in kaart brengen met enkel één doel voor ogen: duidelijkheid rond uw welvaart (van morgen) te brengen.

Kortom, B&A uw “personal partner” aan uw zijde voor uw beleggingen!